Saturday

selamat sampai ke destinasi;)

oke..
dah lame x buat entry baru....
akhirnya dah siap kemas,,,..tp notes utk junior lom lg..hehe...tggl nk sopankan sketje susunan dlm kotak tu nnt...=)
best jgk balik awal...
smp2 je xleh masuk bilik...hangin 1 badan...huhu...
then sy,nurul,athirah bertolak ke bagan ajam tdo umah pkcik die 1 hari...thx pd yg tlg bawa kami ke sana..hehe...
smlm dftr semula bilik..ee...geramla jgk sbb ofis tu kata sabtu baru leh daftar...ckp x serupa bikin..nsb ijat bgtau..=)
pastu..sy ni xkemas2 jgk...kms ala kadar je...brg pun byk gila....-________________-"
maklumlah...mase nk dtg dlu memg angkut byk brg...plus brg sem lepas..huhuhu...mcmnilah sy sejak form 1 lg..

malas nk susahkan or sempitkan rumah abg2...
yg menjadi persoalan sy skrg...ijat ni gi kem kat mane ye???
nape sms xdibalas,call x dijawab,,,
risau kalau ade pape jd kat dia...
heee......

skrg...terasa sayu plak tetibe bila teringat blk kata2 abg ajak dlm kete mase hntr sy gi larkin...
"fa'eizen,pakai duit jimat2...kita bukan org senang, jgn tgk kawan ade brg best je kaupun nak beli jugak...pakaije ape yg elok lg..belajar betul2..ni mase dpn kau..bkn org lain...jgn sibuk dgn bercinta ke,enjoy sakan ke...ingat dulu arwah ayah bersusah payah keje cr duit utk kau sekolah...smp ayah sakit ulcer perut sebab angkat benda2 berat...jgn buat benda xelok...pikir nak berjaya je."

oke...umur pun dah 20 tahun...terlalu jauh lg sy rase nk kejarkan syurga tu...dosa dulu pn tak tau terampun ke x...yg skrg dan akan datang...sape yg tau...sy harap...sem baru ni sy lebih rajin...lebih fokus kat 1 bendaje...nak dpt result lebih tggi dr sem lepas tanpa langgar apa2 laranganNya pun...insyaAllah....

No comments: