Saturday

jalan2 makan angin




salam
xde benda nak cita...nak cita..smlm hangout bersama teman2...
mula2 pg gi gurney====>sunway===>jusco perda====>lalu queensbay HEHE====>mcD=====>pantai kat queensbay====>usm DKT 3.30 PAGI jugak lah..huhu.

lama..huhu...borak2..shoping2...berbuka..shoping lagi...nak abeskan minyak punya pasal,,,round2 lg...ingat nak jumpa kwn nurul tp sesat memanjang..haha...then xjadi..pastu gi beli mcD sahur kul bape ntah..yg penting memg mlm dah larut lah..haha... kat pantai...pantai mne lg kalau bkn kat queensbay...huhu......

haha,,,lawak jugak la...thx 4 the memories..

asilah reh=====>

nurul darsani=====>


syuhaida sobri=====>



athirah=====>



semalam jugak my first time beli high heel..hoho...xsyuker kasut tumit tinggi...tp kena beli gak coz citarasa sudah berubah sedikit...haha...,beli baju raya cecah rm100
[ tp my 2nd sister yg tukang jahittu ckp berbaloi la tu sebab kain die lain dr yg lain..plus ade manik2...fesyen pun ade gak..bkn kurung semata mata...kalau tempah, mgkin pas beli kain ela,upah jahit lg mgkn cecah jgk rm 70-80...murah kan ? ni kalau dgn akak sy lah...org lain mgkn tinggi sbb nak jht manik bkn nye sekejap..]...bkn xnak susah payah kan die wat baju byk2 pastu ikut citarasa sy..tp start taun lepas sy dah beli sendiri..sbb tempahan yg die kena buat pun sangatttt lah byk xterkata..kesian pun ade gak...hehe..tp for sure la die akan buat kan sepasang baju utk sy..dan sy xpenah cerewet ok.! sgt suke setiap pemberiannye..dr kecik lg..sejak TADIKA, dia akan buat kan baju sy..even die duk kat perlis..sy ingat lg..die akan pos baju sy,akak sy ke kampung...dan tulis surat kat emak tentang baju kami yg mana satu...smp lah sekarang..kalau bab baju pape.,..die akan buatkan at least satu...coz berderet adik beradik sedara mara sy tempah kat dia..huhu..,then die kata nak bape pasang.? sy akan ckp sepasang pun cukup la..bkn pakai sgt pun nnt.baju taun lepas pun ok lg...2 pasang setahun pun kira ok...sbb mesti ade kan org yg xpenah berganti baju raya...xpenah berpeluang beli baju raya...jadi..kalau kita ada 1 pasang ke...2 pasang ke...bersyukur la...beli perapi rambut sebab kulit n akar rambut sy xberapa sehat....so, beli je la..dah lama terseksa dgn rambut ni..huhu...

so,,,pas lepak2...blk tu nurul drive..naseb baik syu segar lg..tlg teman nurul...sy ni tak tau lah..haihh..asal masuk keta je tetido...mcm mkn pil tdo je..haha...penyakit mase form 1 dtg blk...

papepun..thx girls..krn menceriakan hati sy...walaupun hati sy gundah gulana..hanya Allah saje yg tau...thank u so much!




1 comment:

Shinu said...

faizin... kamu gundah gulana.. saya.. gemuk chubby buncit ini..(GCB) mahu kamu gembira... ceria2 slalu!!