Tuesday

salam lebaran!

assalamualaikum!

kan dah ckp..maybe je xupdate...haha..
emm...1st of all..sori guys...sume widget dah kena dihapuskan...sebab nak kembalikan template sy kepada yg asal..
sesape yg tgk blog sy sebelumni mesti tau ape masalhnye...siap ade blog 1 n blog 2..pening dah edit code nye..tp failed jugak..last2...buang sume widget...huhu...sggh2 ye..

1stly..nk cakap..yeay!!!nak raya dah,....hepi2..jgn sedih2..hehe..tahunni xde msg lebaran..mls..-__-'
mesti teruk line nnt ..lambat mcm siput..hehe..dah salam2 dah kat u aritu...fb pun dah..kira ok la kan.hee..jhtnye..takpelah..byk lg benda nak kena buat..hehe

mm...to hamba Allah yg komen kat shoutbox lama sy tu...1st of all..sy nak copy paste yg sy reply tu..
sy rasa awk kak naim** kan..kalau salah,maafkan sy.
selamat hari raya.maaf zahir batin..to all bloggers..kalau nak post pape...tgglkan lah nama..senang nak bemesra kan.susah lau unknown.
to kak nai***...jujur sy kata...sejak sy masuk dlm "J", sy rasa mcm diri sy sentiasa diperhatikan..sedangkan akk sendiripun pernah kata n post kat video yg akak post kat fb..yg akak xsuka org bz body setiap apa yg akak buat..begitu juga dgn sy yg baru nak bertatih dlm dunia yg baru nak diteroka ni..byk lg...bkn sy xnak reply email akak..tp email yg panjang tu.buat sy rasa akan beban kan akak memandangkan akak dah kata akak memg pendengar stia semua adik2 akak xkira dlm u atau luar u...jadi,sy xnak jd slh seorg dr mereka.sbb sy rasa xnak susah atau beban kan akak...

terima kasih lagi sekali atas ziarah anda,..dan blog ni sy buat utk diri sy sendiri..lama2 rasa nak share dgn sume org yg sy kenal dan belum kenal.sumenya memg diikhlaskan dan niat krn Allah...tp blog ini dibuat bkn utk nak happykan sume org atau nak puaskan ati sume org...kalau itu yg diharapkan..maaflah,sy xmampu.nnt dah namanya hipokrit.hati manusia pelbagai ragam..hanya Allah yg boleh kawal.sy hanya menulis blog ini utk meluahkan perkara yg sy xboleh lafaz dgn kata2..tp hanya mampu dizahirkan dgn huruf2 yg akhirnya jadi ayat dan cerita.

dan fyi...sejak entri pertama lagi.sy tau yg MENULIS,MENAIP MEMANG MUDAH.TP NAK LAKSANAKAN MEMANG SUSAH kalau xde kecekalan.jadi,saya pegang kata2 tu smp harini pun sy dgr lagi ayattu dr org lain..maknanya bkn sy je setuju dgn kata2 tersebut kan...sebelum tulis pape,,sy akan pastikan diri sy ikut dulu,diri sy betul dulu baru sy tulis.bkn semata2 nak nampak bagus je tp diri sendiri xikut.insyaAllah sy akan istiqamah.

tentang penglibatan sy, sy harap akak maafkan kami adik2 usrah akak,..
byk salah silap..tp akak xboleh assume sume org leh jadi baik@ berubah dgn begitu cpt..sumenya mcm nak tarik rambut dlm tepung.kena hati2...supaya hati manusia yg nak disentuh tu xlari jauh2..
syukran a'la ziarah.

***************************************************************

oke!!! mari kita hepi2!!!
mkn ketupat sume jgn over2..nnt boroi sape susah??hehe,,,
salam lebaran dr sy norfaeizen bte abdul rahim neyu..

p/s : nnt ada entri ttg perjalanan nak balik kg aritu..haha...lawak...selamat berbuka sume!





2 comments:

iqbalsyarie said...

No doubt.Menulis itu mudah,merealisasikan apa yg ditulis itu tak semudah yg disangka :(

Entry Baru
-Wajah baru: Bayyinat
-Aku bukan Yusuf!
-Reaksi balas kepada Ramadhan.

NORFA'EIZEN said...

iqbalsyarie- semoga kita istiqamah.=)