Wednesday

saya xbagus lah untuk awak.

oke.walaupun test esok baru dibatalkan.
saya rasa mcm sedikit je rasa hepi tu.
kenapa ye.
mm
mungkin ke sebab sy ni xbagus lg bg dia.
oke.
pasni sy akan belajar rajin2 b4 kelas bermula...so, bila dia ty xde lah dia kecewa sbb xde jawapan yg memuaskan...
pasni sy akan buang lagu blog...so,xde lah pasni dia xsuka lawat blog ni.
pasni sy akan cuba jadi yg terbaik..jadi bila ada pape pembahagian kumpulan..dia akn pegang tarik2 baju ckp nak same group dgn sy..
pasni sy akan cuba bg tumpuan kat dia dlm kelas walaupun sy sendiri pun tgh serabut.
pasni sy akan cuba bersabar kalau sy bgtau dia benda yg dia dah tau @ gagal jawab soalan dia dgn baik.
pasni sy kena baiki lg diri ni supaya dpt jd kawan yg baik.
pasni sy kena jadi budak baik...

sy nak balikkkk......



1 comment:

Shinu said...

fa'eizen... kamu duduk jauh la dr saya...