Wednesday

alhamdulillah :)







fuh.
lega.alhamdulillah.buat pertama kali rasa test yg sy dapat buat sem ni lah.
sebab dr azmier memang buat test ke kuiz ke ikut lecture dia.
dr azmier sangat baik...ouh..harap2 dr azmier baca ni.hahhaha...
sebab.......sy rasa no.3 sy tercicir buat...T__T.....
ni sume sebab syok sgt buat soalan no.2 yg memang panjang sangat tu.




arghhhhhhhhhhhh...tension..nape xleh perfect mcm org lain???ada saja yg tercuai..
xpe faeizen..test ni 3.333333% je ponnnn...huhu....[padahal...0.01% pon brharga tau tak]!!!!!




sabar sabar..mungkin kurang latihan..papepun bersyukur jelah dpt buat soalan yg lain..bersyukur je...ada hikmah kot...huhu..
harap2 finaL exam kuar soalan criterion tu!!!! nak buat balik! eh..tp memg selalunye lah..ape yg sy tak dpt buat dgn baik masa test akan kuar mase exam..huhu..take note!..haha...


oke.entri ni mcm byk nak luahkan perasaan sy pasal test...close ur tab if u feel 'xde kaitan' dgn mood korang skrg..hehe...tau tak..camne sy nak tenangkan hati bila jadi situasi mcmni...of coz lah berdoa,bce quran pas solat..
tp ade satu perkara yg mcm dah jd tradisi DIRI sy jelah..korg mgkin lg gempak kot..hehe..perkara tu ialah...jeng2..
sy akan fikir yg org dpt buat mungkin dia usaha lebih dr sy dan mungkin sy ada buat salah dgn Allah dan kesalahan tu diorang tak buat...so,diorang memang layak dpt apa yg patut diorang dapat.kira mcm adil lah kan...nak bagus,attitude pun kena bagus jugak...hehe..terbongkar sudah rahsia menenangkan diri.


tp,korang penah pikir tak kenapa ada je orang yg takdelah berapa baik [ mcm tggalkan solat ,cth je lah],tp kalau study dia no.1 je...penah tak pikir?????korang jgn risau..Allah mesti akan balas apa yg kita usaha kan..dan sy penah bgtau before ni kan..jgn sampai Allah dah murka sgt2 pada kita sampaikan dia bg kita kejayaan berterusan walaupun kita ingkar arahanNya! minta dijauhkan ya Allah...tlg lah..jauhkan...takpe kalau xperfect...asalkan diri sentiasa diminta utk terus mengingatiNya...sy tak nak berjauhan..nnt sy jahat...:(


renung2kan ye perenggan terakhir tu...yg atas2 tu tak payah bacepon takpe...=D


minta maaf salah silap menulis di sini :)














4 comments:

Shinu said...

bgusla kamu boleh buat =)

NORFA'EIZEN said...

shinu- rasa mcm tercicir buat soalan no.3 lah..huhu.sedihnya...hlg 20 markah...waaT__T...
takpe2...bersyukur je!!! happy2kan diri...

Shinu said...

no.5 shinu punya barai terus... hahahahah

Aidil Salleh said...

tahniah semua...atleast still boleh jwb...n bgs kalo tau salah silap...sebb final nnt boleh perbaiki....sme2 lah kite berjaya...huhuhu...
PEMBAKAR SEMANGAT...
GUD LUCK