Friday

cepat! yg mana diri anda?








ni entri dr blog kawan sy sebenar nya..AIDIL 
tp yg ori nye maybe kot dr blog ni RUANG RINDU

so,rasa macam best lah pulak..haha..
even rase macam korang mesti penah tau pasal perkara ni.
tp xpe! juz share je..ahaha
.sy ske pelok bantal..no.1 kot...korang pun bgtau lah 
korang jenis yg no. bape..hehe...
taknak gitau pun takpe...
baceje..then senyum sendiri sorang2 k..hihi...
sampaikan lah walau satu ayat.
so,ni kira share something yg special jugakkan..

selamat menilai diri anda!


"Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:-

1) Memeluk Bantal~ Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni.
~ Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera.
~ Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik.
~ Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi.
~ Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
~ Mereka biasanya kurang kenyakinan.
~ Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping.
~ Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal
~ Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya..
~ Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
~ Mereka mempunyai sifat kurang baik.
~ Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan.
~ Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois.
~ Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2.
~ Mereka tidak suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal
~ Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi.
~ Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.


6) Tidak punya bantal
~ Kasihan betul... pergi kedai belilah satu!! Kih, kih, kih … Jangan Marah Haa …





3 comments:

Shinu said...

aku no 5) ego tggi

Shinu said...

bru2 ni je pakai bantal =P stu bantal..

NORFA'EIZEN said...

hahaa,,,tak semestinya betol pon kan.