Thursday

korang rasa kenapa lelaki xnaik BASIKAL gi kelas?




 post kali ni saje je,awal2 nak mintak maaf dulu ea...haha..

hehe..entri ni dah lama nak post sebenarnye..
member lak si TERBAEK DARI AKU tu dah slalu sgt update...so,diri sendiri rase nak update jugaklah.hehe..

basikal.
nak tanya je..
melalui pemerhatian.
kenapa jarang jarang dilihat ..cewahh..ayat mcm ape je kan.
hehe...
camni.cube korang yg duk kat usm kkj ni tgk.ade bape org laki melayu je gi kelas nek basikal?
hahaha....
so,setelah membuat mcm2 andaian sendiri..ni lah hasilnya...

1. takut saham kemachOan menurun..haha
2. kedekut  syg gle duit nak beli basikal.
3.nak jalan ramai2 mengumpat je.=p..
4.kalau jln sorg2 lak,leh layan mood sendiri sorg2.....haha
5.rasa nak exercise.lemak makin menebal
6.penat or takut berpanas terik naik beskal.
7.leceh kot..nak pam je selalu...
8.nak kelihatan matang kot..hahhaa..[yela...nek beskal mcm bdk2 je kan..eh..yeke?..haha]


haha..oke oke...ampun ampun...ni andaian je..xde kena mengena dgn yg hidup atau yg tiada...
heehe..bg sy, bskl ni kira transport penting gakla..

cth kalau nak cepat,jimat masa,kalau yg xde keta ke moto ke, basikal pun kira oke la kan.
nak gi kelas malam ke sume settle.hehe...

so,korang pulak rasa nape ye sang arjuna xberbasikal..haha..kalau kita perhatikan,chinese boys master pun ade yg gne basikal lg gi kelas..so,ape pendapat?haha...jgn marah ye..gurau je.!





Silence is one of the hardest arguments to refute. [Josh Billings]


4 comments:

shinoda said...

mls nak mengayuh...mls nak mengepam...suma la mls...kn3??btol x??hak3

abid_pm said...

sebab budaya kot?

Aidil Salleh said...

aku sokong yg atas ni...sbb budaya...
haha...
tp..aku sokong gk ap yg ko habaq tu...ade btol n tidak nye...haha...
tp cm byk x btol je..
bg aku...haaaa...no komen..hoho

Shinu said...

lelaki xbwk basikal sbb masa kegemilagn diorg bawak masa sekolah dulu dah abs dah.. hahaha