Monday

masam pahit manis!








walau kita dah berjaya merancang yg terbaik..tp ada juga hal hal yg tercicir...mungkin certain org je tau apa yg membelenggu otak sy skrgni...

CINTA?
KAWAN?
STRES?
SAKIT?
HP?
INTENET?
TIDO?
MALAS?

so far sume tu dlm proses utk dikatakan berjaya dibuang jauh2...tp ade satu benda ni dtg menyinggah pulak dah...
sesak nafas bila fikir halni...tak tau lah nape...kenapa mesti sy? 

papepun...nak elak fikir lama2 halni..sy gi jumpa kawan..gi jalan jalan..ckp kuat2...gelak kuat2...hahahhahaha..
so,tak pikir lagi dah...

happy! fikir yg indah2 je,,,fikirlah nikmat yg dikecapi skrg,,,tu je leh wat tersenyum dan bersyukur. 

oke...harus berubah.cari kekuatan.buat masa ni tolonglah sy harap orang yg berkaitan tak sms sy..tak call sy..xcari sy..tolonglah...sy xnak cakap apa apa buat masani.

i need sometime..and i need someone to talk to.but,the best is Allah.He knows everything.

Sometimes, Allah sends us pain so we can be stronger. Sometimes, He sends
us failure so we can be humble. Sometimes, He sends us illness so we can
take better care of our selves. Sometimes, He takes everything away
from us so we can learn the value of everything we have.





“Some say, You don’t know what you have until you lose it, but the fact is: You always know what you have. You just never thought you would lose it..”




Xmau sedih sedih macam atasni oke.....



ceria selalu!!! sekurang kurangnya melambatkan proses penuaan...haha....hopefully...
INSHA ALLAH :)






1 comment:

Shinu said...

faeizen, aku suke ayat ni : i know what i have but i never thought i would lose it.. huk3.. sedih dah.. putih ku meow3~~
nmpak smiley 2 aku pun tersenyum sekali!!