Sunday

CUTI PART 1



assalamualaikum.

kalini nak story cuti sy yg 4 hari tu..di JOHOR yg tercinta...
ade sape2 org johor tak???
sy area pasir gudang..heee:)

balik mcm biase je..dgn rafee dan ijat..lame gila perjalanan...dari kul 10 smp kul 8.30 pagi...10 jam kan?
haha...balik dgn 2 guys ni mmg xtakut sgt,bodyguard la katekan..jgn mare ye kamu 2 org...
then makan mcD..mkn punye mkn...bergaduh sket dgn ijat..mm..i'm so sorry ijat...i know we can't be perfect..but i appreciate the way u are.plz dun judge me like that anymore..MySpace

then..pukul 11.30pg baru ade bas balik pasir gudang.bas gi masai ade satu je????..lepasni ingat ye faeizen! jgn naik causewaylink lagi! xpe mahal rm2 asalkan cpt smp.huh !
smp je rumah,sy disambut girang oleh 2 org anak sedara ku yg comel2 belaka..acik sygggggg sgttttt kat korang tau.....sob2...
smp rumah xtido pun ! haha..fes time tak tido kot...slalu kepenatan..ntahlah..mgkn dah panas sgt otw pulang tu..coz smp rumah almost 1pm..wah.tension.balik.mandi.mkn.borak2..besttt...dpt hirup udara johor...
sambil fikir dan kira kira result.haish ! apelah..esok nye dah xpk result dah...harap sgt deanlist...inshaAllah.

haa..ni nak khabaq sket naa...tak payah lah sesaper susah2 nak tlg cekkan result, nak curik2 tgk my result. xsuka, biar sy sendiri yg bgtau kalau korang nak tau sgt...bukan ape...mcm sem sem lepas...sy rase sy bgtau kat sorang ni je (pmpn) dan sorg lg (lelaki)..tup tup...ade sorg lg pmpn kate...die tau result sy...same mcm die..smbil tersenyum.wah.hebat betul paparazi...dahlah cekkan result sy tanpa kerelaan.tp tu sy ok lg..ni siap hebohkan kat org2 sekufu dgnnya,.pastu siapkan bgtau sy lagi plak tu...-__-".dan lg sorg pulak...ckp benda yg sama.rupe2nye dia curik2 tgk mase wakil kitorang nak pos sume result kwn2 ke jpa...

InshaAllah kalau sy baek hati nak bgtau kalini sy bgtaulah ye.xyah nak jd mamarazi ke.sape2 yg sibuk2 cek kan..pastu kecoh2kan...TIADA MAAF BGMU...tak kesahlah result sy tggi ke rendah ke dr diorang.tp tanpa kebenaran sy...sy ulang lg skali...TIADA MAAF BAGIMU...fikirlah sendiri :) korang ske ke org cek kan?

oke.part 2 akan disambung kemudian...kalau tak bz lah..esok dah stat keje kat lab kimia ! yeay !


No comments: