Monday

cuti part 2:)




ok.setelah duduk rumah 4 hari rasa mcm dah naik 2kg ! hehe..
makan makan makan...then tido tido tido..lepasgeram kat rumah mknn pulak sedap2 belaka...

haritu,pokok belimbing depan rumah dah berbuah byk.so,abg amek lah buah nye yg kecik2 lagi tu.
ade 3 makanan yg buat sy hepi cuti ni !

1.telur goreng campur mayonese
2.belimbing kecik masak dgn ikan asam pedas...sedappppppp sgttttttttttt..dpt jugak mkn ni lg.:)
3.mkn coklat buatan sendiri sapu kat donat n roti.

nyum3....
dan ade satu pesanan ringkas dr my akak ipar...
even korang dah tau pun..juz refresh je lah ye.
JGN FOLLOW BELAKANG LORI DAN BAS.
sebabnya tkt benda yg bas/lori langgar terplanting dan akan kena kat kita.
dan lori n bas ni kalau langgar pape bukan kita nmpk body dia bergerak.tup2 dah kena dah tayar belakang die.kita pulak xsempat mengelak.

better potong atau follow jauh2 je ok.:) good.hehe.



ni ada sket gambar2 yg akan sy rindui..cewaahhh..ayat mcm ape kan..tp memg lah..time tata titi tutu diorang kat stesen bas pun actually dah menangis mcm ape dah...sedih gila...makin tua ni makin sensitif...takpe2..demi mencapai cita2..:)

cuba teka ni ape??? jeng3..




haa..ni lah die...koko asli abg sy kan keje kat kilang koko..byk gila koko die bwk balik..
kek dah buat..sume dah...tak tau nak watpe? wat la jem coklat..nyum3...ni lah hasilnye..siap bwk 2bungkus ke usm..nak bancuh buat air ke..atau nak refill jem tu ke senang aje..gune je susu pekat :)


ini lah bilik saya :) rindukan bilik ini..:'(




ini lah budak dua org...nurul syafiqah yg atas..
yg bawah tu nasha darwina...
sgt baik hati :)
acik syg korang sgt..:'(



heee..posing b4 balik ke usm..sob2..:'(



2 comments:

Shinu said...

comel cadar katil.. hehe..
coklat3.. mahu makan3

shinoda said...

nak coklat..buatkan kat ak nnt yek..hihi