Tuesday

HARI PERTAMA JD RESEARCH ASSISTANT.



assalamualaikum.
ok..sajeje nak cite harini before tido..
rasa mcm esok2 xlarat nak post psl RA ni.haha
tapi kalau ade yg best, sy akan kongsikan ok..
ni kan my diary tak berapa nak confendential lah kan.haha.
so,sukahati lah kan.haha

harini.best.

kitorang keja kat lab prof..busukk byk experiment.
oke..ni nak cite.hehe
1.kupas membrane dlm kulit telur..err...bykkk,last2,asilah buat.
2.tlg kak nadiah settlekan fyp die..best..guna mesin grinding..
3.tlg tumbuk batu karang biha punye keje,..hehe.kerasss.
4.tlg nurul gunting kulit kacang tanah.
5.blaja nak sieve particle dgn syu.senang aje ! hahahah.panas gila lah kat situ.hehe.tp best.pglmn!
syu sieve batang pokok rambutan.


then...gi rehat jap..makan2...


5.tlg kak nadiah semula kat lab bawah tu..
6.tlg syu belah kecik2 batang kelapa sawit.
7.tgk jerr biha basuh ape ntah...kulit kelapa sawit kot..nnt sy ty die balik..haha

kesimpulan...agak penat...bilik dah dapat.ok..dah selesa..
dah siap kemas dah pun...

p/s: kak efa ! jem buatan ku menjadi la! haha...nyum3....


ni pics td :)



















selamat malam semua :)









5 comments:

bukan siapa siapa said...

wahhh..pe'jin! dah jadik RA ke? Salute sama kau! Gud luck bebeh!

Shinu said...

sakit dah lotut eden ni haa..

shinoda said...

best2..x sabar tggu akhir bulan...money2..

bukan siapa siapa said...

Pe'jin, ape tajuk lagu kat blog kau ni ye?

NORFA'EIZEN said...

shinoda-yup.money3...
fit comei-afghan.padamu kubersujud.:)