Sunday

TAGGING! dr shinu dan shinoda...:p


sori shinoda lambat buat tag u ni.hehe

bende terakhir yang korang beli pakai duet sendiri?
tiket balik ke usm mlm td..rm65 !

dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?
kat dewan je la kot..ala kadar je..taknak lah mahal2..membazir je..byk lg benda berfaedah bleh buat.

adakah korang sedang hangat bercinta sekarang?
hangat sehangat air suam je la kot.haha

berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
hingga ke syurga :) inshaAllah.ish.ape lah soalanni.

novel/buku/majalah terakhir korang beli?
novel W.A.N.I.T.A. menuju syurga :)

antara mak ayah korang, mana yang korang lebih mesra
ntah.tp if diorang hidup lg.mungkin mak.tp ayah tetap dihati.:)

namakan orang yang betul-betul korang nak jumpe dalam hidup korang
mak dan ayah :)

adakah korang basuh baju korang sendiri?
mestilahhhh.....

dimanakah tempat yang betul betul korang nak pergi?
mmm..mekah n korea..samelah kite shinoda.haha

beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda
-pandai berbahasa lain dlm blog.ahakz
-umah kat perlis...
-terer karate....

bende yang korang sayang sangat dalam hidup korang
-laptop
-handphone
-diri sendiri
-sume benda yg baru beli.

yg len pk sendri..x larat nak list kan dh...



-nice blog yaw!!

nama blog anda & kenapa letak nama tu..
nuri. sebab memg dr tadika tetibe suka burung nuri.n mcm best je nama tu..haha....so...dr email smp lah blog. letak je lah nuri..:)

apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
kaedah???main tulisjelah..diari konon2..=p...sedikit fakta utk kongsi bersama..

apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
-haha...jeles la jugak..tp malas gila nak wat coding...kalau rajin leh la edit code2 nye.tambah itu ini...tp yg penting penulisan :)

bilakah blog anda diwujudkan..
-mm..bila ye..yg penting lepas shinu...tu pun senyap2 je..haha

siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
-sirerama.

sila tag 8 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..
malas,,,hihi



ni dr shinu pulak...yoshh...


1) Kenapa saya pilih nama blog saya camtu? 
sameje mcm atas..jap..copy n paste..erk.mls.baca sendiri.haha.korangkan apex...usm apex..haha

2) 5 perkara yg saya suka
i)shopping   kuar makan.
ii) tgk album gambar..dunno why..klasik gitu.haha
iii) belaja masak even tak berapa reti akhirnya.
iv) tidur time hujan
v)  buat lawak bodoh kat shinu time tak betul

3) 5 perkara yang saya tak suka
i) tidur yg lama sgt
ii) hilang semgat nak study
iii) bile org tak hargai diri sy.
iv) menunggu org..haha..pd hal ske buat org menunggu.
v) tgk org yg gedix.

thx shinu utk anugerah ni.haha..tgk org lain punye bykk gile award..ntah ape motif pun tak tahu..
best jugakkot collect byk2..hehe.





2 comments:

Irnie said...

sudah mahal harga tiket bas sekarang ye.. teringat time belajar dulu..

Shinu said...

thx mention name saye disitu... terharu.. (kembg hidung)