Saturday

aku pon dari darah cina jugak tapi takdelah nak jadi b**** macam kau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





ok.fanaz2..setelah syu emo...kini tiba giliran cik nuri pulakkkkkkkkkkkkkkkk...ok tukar jap saya kpd ====>aku.
memang la isu ni dah lama...ooo..suka korang ea share video ni kat fb,especially member chinese.huh.
selama ni member aku tu xminat nk tgk..tp bila die search nama N******,,,,mak aihhh...rupenye dahsyat kot...


buat malu kaum sendiri je lahhhh....lupa daratan ke ape..skrg sume mula mempersoalkan kedaulatan lah,agama rasmi lah,kepentingan kaum lah...ni mesti subjek sejarah diorang dulu failedddddddddddddddddd......ptt pon belajar kat taiwan...wat malu family sendiri je terpaksa mintak maaf dpn kabinet..die plak setakat kat video je..tu pon siap mintak maaf n tekan kan yg dia akan kerja nanti,hrp2lah diterima...ceitttttttttttttttt...


jadi org paling pandai pon xguna lahhhhhhh...memalukan kaum sendiri...dah lah duduk kat taiwan..tp nak pecahbelahkan negara malaysia...siap nak fuck cibai segala bagai kat malay n islam apesal..ramai plak penyokong tu...aku pon cina jugakkk..byk jugak keburukan cina yg aku tauuuu..tp xde la bodooohhh sgt nak bezakan malay n cina ke ape..bukan sbb mak aku cina tp sbb itu hak kaum masing2..respect to each other dah lahh..ni siap wat video lame2. rap penat2 buang peluh masin ko tu jerrr kutuk polis lah makanan lah, AZAN lah...ko kena sambar petir memangggggggggggggggggggggggggggggg bagossssssssssss....look like i'm loser right? hahhahaha...PEDULI APE.KALAU MARAH PASAL NAK TEGAKKAN BENANG YG BASAH TU LAIN CERITA..INI YG MEMBANGKITKAN KEMARAHAN ORG MELAYU SAJA!


jgn ingat org melayu lemah lembut, baik tak reti melawan..jangan ingat korang hebat, pandai saksama korang bagus.jaga sikit adab.sedar sket malaysia ni ada banyak kaum.kau orang tu yg byk kelemahan tu jgn ingat leh terus pijak kepala kitorang ! dahla pagi2 korang x*****..busuk betol...mengalahkan kerang busuk yg aku tumbuk tu je!!!!...
lantak lah.berapa ramai yg view video korang tu korang bangga la kan..tp aku pon nak share gak ni..biar sume lak tgk kebodohan ko...naseb baik pemimpin melayu baik hati maafkan kau.kalau tak hukum gantung je senangggg...wat malu kaum bapak aku jeeeee..
nak tgk video org tu ke??? boleh aje..tp pasni istighfar lah byk2..xsangka ade jugak org yg ***** mcm dia kat dunia ni...










so, pada org lain..kalau nak buat sesuatu tolong lah pikir dulu,,,sebelum kena rejam ramai2 dgn batu takpun kena sumpah jadi BATU !!!!BILA ORG XAMBIL TINDAKAN KAT KAU, LEH PLAK GELAK2..SIAP CKP THEY VERY KIND...HUHHH...INGAT SBB LAGU KO PANJANG JADI KERAJAAN XAMBIL TINDAKAN LA???? SBB DIORANG BAIK..XMACAM KO XTAHU MALU LANGSONGGGGGGGGGGGGGGGGG.....




ni pulak video kemaafan dia yg macam ape jee...


TIME DAH LIMIT UTK KORANG TGK VIDEO TU..hehee..sori






naseb baekk ade jugak kaum kau yg komen video mintak maaf ko yg tersangatla ikhlas tu yg membuatkan aku senyum balekkkk..kalau tak...aku dah pangkah muka kauuu...ehhh...tujuan ko ape haa??? dahlah ayah ko pun kata ko xmatang lg..belaja pon xabes lg...siap nak post video kat youtube segala pehall.kalau nak buat projek ke ape, simpan lah sendiri..ini ko sengaja nak pecah belahkan kaum n bajet MELAYU BODOH sgt kan xreti nak marah ko?????? 


dahlah..cukup smp sini aku nak emo...meh tgk meh ape komen org yg wat aku tersenyum setelah BENGANGGG dgn mamat bajet hott ni...






yeah...bukan semua orang sempurna...naseb baek ade kaum dia yg malu dgn dia...so,korang  lepas tgk video die ni...ramai2 lah solat hajat ke doa ke agar lepasni xde lagi benda macamni terjadi...baik dr kaum org lain mahupun dari kaum Melayu...


ISLAM ITU INDAH...kalau xsuka baik berdiam diri...jgn memburukkan antara satu sama lain...gosip sana sini nanti membakar diri kita di sana....


maaf juge salah silap ke emosia an dlm entri ni...
xsemua org cina mcm ni..


melayu itu manis...HEHEHEHE..sebab tu ayah sy terpikat kat mak sy..huhu..tp dia peluk islam dulu before kenal mak saya oke...hee...


itu sahaja...jumpa lagi !






6 comments:

abid_PM said...

marah sangat?? hehe.

baru poke2 je tuhh. :D

Cikgu Fikri said...

memang memalukann negara ar nem wee tu..
huh..

pst: sy pown dh follow kamu..heheeh :)

iPai said...

marah sgt ni ... sabar2 .. apa2 pon, masing2 kene laa berusaha utk damai .. even diri kite dgn environment kite, kite kene tunjukkan sikap yg baik ..baru laa orang tak sangka buruk n lama2 jd mcm tuh plak ..

NORFA'EIZEN said...

abid- yup.marah.tp skrg dah leh golek2 dah tgk muvi korea..hehe...isu sensitif xkan nak gelak pulak kan...poke2 pun mcm ape je...'

cikgu fikri-yup..suka hati jer nak memperlekehkan melayu, islam.

naufal- haha...mesti mcm emo gila je kan...xpun sbnrnye..cite lama pun kan..yup..moga2 kita dpt jd cth yg baik.

mera zati M.z said...

nice entry..sokong si tan tu.. hehe, even dia sndr pun tau malu..

btw, kamu dah terKENA!!

http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/gojesh-in-orange-contest-by-cik-ruby.html

:)

NORFA'EIZEN said...

haha..thx for the tag :)