Monday

HARI SEBELUM HARI YANG MENDEBARKAN.





ASSALAMUALAIKUM


hai hai hai..
hari ini hari membuncit sedunia...wee~~~
ingatkan makan kat seoul garden je...
malam pon makan lg..wawawa...


hari ni pagi2 main game je...penuh kan sisa2 hidup sebelom esok menjelma..
ESOK ESOK ESOK...
hari ni mcm2 hal..
mula2 plan xnak pegi sbb segan dgn bf akak.
tp, pegi saja lah..dari tak tau wat pape..
ajak biha..die pun on je.hehe.
oke.
then, jalan gi jusco perda..maen game xingat dunia..
practise game yg asilah maen aritu..weee~~
ahahhaa..xbestttttttttt..sbb dah terer...pd hal lenguh tgn main 3 round.
then maen game tembak2,game keta, then tembak balik....biha sgt bersemangat main tembak2...haha


then balik...makan smp xabes bungkus saja lah..pedas berapi mi die...:(


oke...mudah mudahan esok hari yg membahagiakan.Insha Allah....


gambar kenangan :)


hehe...alamak..candid la pulakkkk..

demi utk akak ku yg first time pegi sini.hhehe

abg sharil n kak awe :)


tembam nye...hahahha..peduliii ape..yg penting bahagiaaaaaaaa..waawawawa...



sian biha...smp tetido...haha










4 comments:

nabihah said...

oit3.. gmbr aku tido.. malu wooo! hahaha.. btw tenx

NORFA'EIZEN said...

hehe..xpe still comel..haha....
thx jugak teman..kalau tak segan gila dgn bf akak aku tu....-__-"

Shinu said...

dah terer ke main?? haha.. kena fight ngn aku ni...

NORFA'EIZEN said...

haha..dah terer...main 3 kali..tp mesin tu mcm rosak sket la yg side kanan..wat penat je ko maen nnt..baek tembak2..haha