Wednesday

serabut





harini serabot sket.
pening.
macam2 hal.
naseb baik migrain dulu tak datang.
harini sakit kot..
dah la kena gigit kerengga.
tangan berdarah.


terkena mangkuk sieve.
kesian kak nadiah coz xsempat abeskan sieve raw material dia tu.
banyak kot.ni sume sebab mesin tu buat hal 1 jam.


nmpk tak..darah..dah hisap sket td.huuhu..sob2.






hmm..


nak share skit.ada beberapa benda yg sy xsuka.


1.orang selongkar barang peribadi sy contoh handphone,laptop,buku nota yg slalu sy conteng ntah pape.


sbb kat handphone kadang2 msg kita yg tgh ade prob dgn org lain.msg dgn sesape yg kita rasa org lain tak perlu tahu !
tp depend la.ade orang tak kesah.but i care.sbb,ade msg yg special.hehe.segan kot.


laptop pula.sy takde lagi HD.so,sume benda kat laptop.kadang2.password sy pun sy suruhje laptop remember.smp ada satu hari ada org hack my fb! idk who did it. menjijikkan.huh. so,memang sy jaga gila lah laptop ku.


buku nota pula sebab kadang2 misi visi hidup sume tertulis dlm tu.malukot..kadang2 merapu dlm tu..even rindu kat mak ayah pun sy lukis ntahpape..kalau wat silapke...lepas geram kat situ..aiyo.


yg sy suka 


memang byk


sy ske sgt disayangi.
walaupun bukan perempuan yg lemah lembut.ahaha...ntah pape.


coklat


big apple


megi kari


sayurrrr


tgk pic dlm album


memancing ka parit...bukan laut coz takut ikan besar.


camping sesajerr yg bukan ade rule.haha


kumpul duit.


mandi air kolah


simpan buku yg orang rasa xperlu disimpan lg.


bawa baju n alat tulis buku2 byk sejak sek asrama lg.tak tahu lah kenapa.tabiat.as long as tak susah kan orang.peduli ape.
yg penting kepuasan diri.haha.


sarapan pagi :) memang sejak kecik dah amalkan.


tulis diari.tp skrg dah ade blog kurang dah sket.haha


buat lawak dan ketawa.


terkentut haha


menyendiri bila ade prob.


tido time hujan


tu je lah kot.byk kot klau nk tulis semua.hehe...sajeje buat color susah nk baca..hee


oke...selamat menunaikan ibadah :)












5 comments:

abah_izz said...

kalau yg suka buat2 tak suka & yg tak suka buat2 suka ..cam na??

NORFA'EIZEN said...

haha,,,tu namanye hipokrit.sukahatilah orgtu.
yg penting kita dah warning awal2
so kalau in case dah meletop
jgn salahkan org lain lak der...haaha

Luffy said...

haha..owg pon x suke org len bace msg kt nset owg..haha...pe sy merepek ni..owg tu tukar kepada perkataan saya...:pp

MAMA MIRZA said...

first time read ur blog sis... kita nih jumpa kengkadang jer.. hope to know u better through ur blog..

huhu.. kang x kenal plak..
akak adik kak effa...

NORFA'EIZEN said...

huhu..kenal sgt2..selalu je baca blog akak..hehe..tp segan yg teramat nak follow :)