Monday

pernah main sampan tak mase kecik kecik dulu????





tepuk amai amai belalang kupu kupu...
ting tong ting tong...tak nak 20hb tak nak..tak nak....
ting tong ting tong....
mimpi ke..ting tong....
tepuk adik pandai nanti malam upah kutu....haha..


tengokkkk....dah sewel ...
sebelum menemui hari esok,
baik post entri yg terbengkalai ni dulu..haha..sebab esok smp jumaat nak bertapa tgk movie je....


jumaat lah pulak...ting tong...
hahaha...USM....ting tong...


pape je la...
berdebar tunggu result ni..
yaAllah mudah2an semuanya seperti yg ku harapkan...aminnn...


************************************************************************************************************


kamu semua pernah maen ape mase kecik2???


sy???


1.teng teng
2.main guli..bestttt...
3.baling selipar dgn jiran laki n abg saya..ganas betul dioranggg..haha
4.main tarik upih....besttttttttttttttt...dulu ringan lg..hahah
5.main galah panjang...ni mase kat sekolah la..lau kat rumah xcukup ahli...haha
6.main cop tiang..ni mase sek. agama lah ni..tggu ustaz masuk sempat lg main..
7.main lubang tikus ke lompat katak pon tak ingat sudah..oke..gabung kan je la LUBANG KATAK..haha..yg ni plg seram kalau jadi org yg kat tepi tu..tkt kena sepak wooo dgn pemain..ahahah
8.main badminton.
9.main chess.
10.main carrom (betul ke ejaan??lpe..hehe)
11.main sembunyi2..heheh..faveret...
12.main game komputer(chip challenge<---- masih ingat lg...main game sejak ayah beli komputer..haha)
13.main keta mainan.
14.main masak2 ala2 PONDOK2 gitu..haha
15.main rumah2...HABES SEMUA KUSYEN KT RUMAH KITORANG SUSUN2 NAK JADIKAN RUMAH..HAHAHAHHA...


yg lain byk lagi sbnr nye...tp dah lupa n mengantukkk..ehhe


yg terakhir...


16.main buat origami mcm sampan....then kalau hujan main kat kawasan air bertakung...SAMPAN !









pics ni amek mase sy biha dan asilah buat sampan kat usm haritu..takde keje betol kann...hehe...






mood==================> sangat merindukan mak dan ayah saya.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................mak,ayah, balik lah semula...adik rindu kat mak ngan ayah....rindu sgt2...................................................................................................................................




4 comments:

hans said...

macam pernah main jer semua2 tu
heheehe

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

iPai said...

g balik .. rindu sangat ni ..

dalam list tuh kan, takde men gasing pon, tak rock r mcm ni .

Shinu said...

sampan saya paling besar...

NORFA'EIZEN said...

hans- mestila...duk kg ke? of coz lah penah kan! hehe

naufal- haha..main gasing asyik kalah jerrr..malas la mainn.haha

shinu- besar xpe..tp cepat bocoorrr..haha..oit2....curi tulang ke apeeeeeeeeeee???? haha..leh lak on9 time keje ye...=p