Saturday

sengit sungguh.! haha





sengit sungguh 
Blog personal wanita pilihan.


haha.actually,sy baru je kenal blogger ni..
coz sy tulis blog pun saje suka2 bukan nak femeske nak jadi model ke.
tp byk2 blogger yg tercalon,diorang lah agak femes...lg2 hanis zalikha.
tp hanis zalikha ni dah mmg 10+++ dah followers dia..xluak pun kalau kalah coz dah memang mcm artis.hehe
baruje membaca sket entri die pg td..ok lah kot.sbb mmg model pon.


tp yg irine n fatin..mmg sengit gila..
ingatkanfatin mendahului.tp tup tup pg td irine dah potong bykkk..
hahhaah...mula lah sy berfikir camne leh potong ek...padahal fanpage fb die pun lg sket dr fatin.
follower je la ramai...tp agak membanggakan pencapaian si fatin ni ialah dia dah ramai follower even baru 2 tahun berblog...jgn mare naa peminat irine..huahua,,tp dua2 memang cun.


tp yg first round mmg fatin menang..ntah nape tetibe gedix2 ade 2nd round..hahah..papejela kan.vote2.


nak tau ke sy vote yg mana? ala utk suka2 je...bukan slh pun.haha..bkn AF ke ape kan..niat suka2..eh salah ke? lantak la.heee..sy vote fatin.coz bukan sbb muka dia...tp sbb entri dia sume lawak,best,sempoi,same mcm level kita2 jgk..kalau irine plak ok..tp dia byk cite psl blog,nuffnang,cite yg high sket..bosan sket..bg sy lah..tp boleh lahhhh..dia da stat awl..sejak 2008.n fatin pula promote ttg vote ni biasa biasa je..haha..die kan medic student...study lg pntg dr blog2 ni...ye kan.haha..mcm dpt saham lebih lak lah sy ni dr fatin..i'm her silent reader.best.kalau baca betul2 ayat die.lawak..haha..lg2 bab die pelik time kecik2 camne org leh masuk tv n berlakon dlm tv...same mcm ape sy penah pk dulu2...hahaha..cumel2..


irine pulak,byk gak cite ttg kehidupan yg lain dr kehidupan sy..high sket kot.eh eh xckppon fatin low tau...tp cite die,study die,cara die hidup sume sempoi n cool je..hehehe..


papepon,,korang vote lah memaner yg korang rase best..kalau ibu2 sy suka nadia bayu..mmg best pun..


yg lain.ntah..xmengikuti..hehe..


KLIK DISINI UTK VOTE OK..BEFORE PUKUL 2PTG NI!!!! ngee






1 comment:

Cik Mieyrarif said...

both are superbb
especially kak fatin :)
cute sgt