Tuesday

M.A.S.A




Assalammualaikum.

bila sebut pasal masa.
sekarang ni rasa byk sgt benda nak kena buat.
1 satu...
benda paling bermasalah ialah.
bila keje byk,ade meeting plak.

tp kan kan kan...ni nak bgtau la...
kalau nak tau...byk2 meeting yg sy pegi.
meeting PMI paling mantap.
serba serbi serius dan sume org bg kerjasama,fokus.jimat masa sgt.4jam leh jd 3jam.3jam leh jd 2 jam..hee...kalau usrah lain cite lah..lama jugak..hee
contoh, kami kena sediakan laporan dlm fail lawa2,time meetg ade spotcek dr org atas.
then, kena semak dgn SU.pastu, masing2 ckp psl agenda masing.pastu ade perbahasan dr pihak lain.smp dah xde perbahasan, akan proceed dgn exco lain.
masing2bantu membantu. dan segalanya berlandaskan atau menjadikan islam sbg panduan dlm menentukan sesuatu keputusan..hebat kan? tu la...yg baik kena puji la kan..xsemestinye kita xsuka benda tu, kita xleh terima benda baik yg ada dlm tu. =)

tp tp tp..xckp la, yg meeting lain tu hancusss..ok jer..cuma nmpk lah beza dr segi masa dan pengurusan.
mgkn sbb kita kita ajer..so mcm byk benda xtau..betul3...huhu..so,kena selalu bergaul dgn org berpengalaman...hopefully, sem depan dapat bersara...mm..sian pmi..sy perlu bg perhatian lebih kat pmi.LI lg.tp tu xpe....

ade org ty, eh fa'eizen, tak penat ke masuk mcm2? mslhnye sy dah tolak.cth, tolak jd su1 chem e car,.bg athirah. tp yg chem nite ni...kak aishah dah mntk tlg...sy dah tolak..da ckp da bz dgn hal lain...tp bila akak2 tu pujuk,alahai....rasa segan sgt..sbb diorg pmi.so, mcm bersalah lau xterima.jadi..sy cuba lah wat yg terbaik utk yg ini.inshaAllah..so,doakn sy buat yg terbaik sem ni..sem depan nak bersara niat nya...inshaAllah.tp kata org,skrg ni penglibatan tu dah penting dah...hopefully berbaloi semua ni...

jgn slh fhm atas sume ni..sy xbersalah..berat mata memandang..berat lg bahu yg memikul =(

moga ini yg terbaik.Allah tahu apa yg terbaik buat hambaNya....mudah2an.

aminnn...

*psss..relak la faeizen..lum organize program besar2 utk 1 malaysia lg pun..hakhak...