Friday

cuak.

mm..
esok test maths
bz dgn heat.
mm..
papepun.td dah dpt markah thermo.
lab plak xdpt lg.dr fernando kate lum siap lg.viva pun jk punye part xsiap lg.cis.cuak jer.


nak tau coz, 2 test ni aku study sambil mengalirkan airmata,,,sangat2..mm..
rumate je lah tau betapa sedih nye aku time tu.
dan juga kwn2 yg dtg melawat.mm..kalau x, mgkn dah melayang jauh fikiran. stdy gak lah aku time tu.thx asilah coz duk diam2 stdy sorg kat  meja jepun aku tu..even aku still menangis dan menangis dan histeria mengadap laptop. huh.


dah..gi jauh2 wahai pemikiran jht...
aku yakin dia xde pape...pandai jaga diri dan sebagainya...
aku akan tunggu.
sampai masing2 berjaya dulu..inshaAllah...ingat ye...fa'eizen tggu. dan akan menjadi yg lebih baik. ;)


salam.
gud nite.


wish me luck tomorrow :)

2 comments:

Aidil Salleh said...

cuak jugak!!! ngee

inshaAllah, kalo ade jodoh x kemana...gud luck!!

光 HIKARI said...

chaiyok2 faizin!!
u can do it,I believe in you!!