Tuesday

okayy..xjadi kilang,,,keje HQ JVL pastu tnm aggur keje cashier !!!

sekarang..pmpn **** tu tak pyh kacau aku lg...org tu dah msg n mintak maaf dahpun without aku cari dia..ape nak takut sgt cik nurul aiza...aku dah give up dah pun..kau ugut aku mcm2 ye...kau kutuk aku mcm2 ye...haha..tp syg...aku saja provok kau utk kau cerita, so, kau pun sama je mulut longkang. kau tipu aku.kata korang tak penah jmp even sekejap. huh.pdhal pernah kn sekali.? even aku jht, aku aku rasa aku admit kat laki lain,aku syg kan dia...leh plak pmpn tu kata aku xadmit, pdn muka bila kena rampas.bila aku nak berbaik, dia tolak keras2..gi mampos.huh.emo plak.sape xgeram.aku emo sbb nk tau sape dalang tu je.npe die nak komen byk2 kat fb aku n dia? ingt.aku dah printscreen sumenye. bahan bukti ! okay.. tutup cite pasal pmpn tu. aku bkn pmpn baik. xpyh nk kutuk2 aku luar nmpk baik. kau dah termakan dgn kata2 kau sendiri.


okayy2....pasni, tlg jgn bgtau pape lg ttg lelaki tu ! boleh ! aku tak senang nak on9..kalau dulu, aku mmg nak tau sume. tp skrg. tidak.aku lebih rela tak tau. sakit hati sgt2....erm. skrg aku keje tesco. mf kn aku hq jua via.kalau kau xsuruh aku cuti lama nk mmpos, aku xcarik keje tesco...mmg aku suka sgt nak keje kt supermaket besar2 ni...hehe...best...ade 'orientasi' lg...haha...dan..plg aku benci ialah, aku kena make up ! haish! terpaksa aku gagahkan diri beli brg2 kosmetik...thx to mimi kimia,,, sbb tlg bg pndpt...hehe..variasi sgguh keje aku time cutini..haha....nsb baik dpt gaji.lau x, nangis xberlagu lah kan.


nk tgk muka terbaru ala2 kalut semacam sbb bgn lmbt?? haha...pkai simple2 je..tp bg aku arghhhh...serabut .


okay..ni masa keje kat juavia...:)))))









ini pula hari pertama keje cashier tesco. :)
sorilah.muka i x lawa. hati sedih mengenangkan facebook yg membuat diri lgsong x bahagia. parasit shah alam !!




eyeshadow n eyeliner tak beli ! mls ! huhu...pengsan lah camni lau nak solat lg. kalau xpakai kena mrh...ni kat umah member yg bru kenal...die pun cashier. aku gi keje akan lalu rumah dia. so lepak-ing and gi keje sama2 ! nama die alyani..nnt aku tunjuk pic die...over sgt smp lupe kwn~ hoho


jd, manfaat kn cuti anda sebaik mgkn ! xkesah keje apepun anda. asalkan halal dan xbusy body hal org ! 
elakkan juga dosa2 kecik dan besar . jgn ingt cuti, semua yg hrm jd halal okayyy...pesanan khas dr diri ini  bkn utk sapa2...tp utk diri sendiri jugak...wehuuuuu....syg kamu sume...fmly, dan kwn2...athirah,syu,nurul dan asilahhh :)   aku syg korg sgt..mf kan aku kalau aku xdpt jd kwn yg baik ye....hope to see u soon....:)

1 comment:

Mama Mirza said...

comey ler biler dah mekup.. :)