Friday

ALHAMDULILLAH =)

Allah maha penyayang dan maha pengampun.
aku dikurniakan lagi nafas nak bernyawa...
setelah keracunan makanan dek krn mkn something td. huhu
lega sgt misi melawat kwn di gurney telah tamat.
walaupun ada 2 berita yg tak menggembirakan aku sepanjang drive td,,,
aku rasa bersyukur sgt2 dgn apa yg aku ada skrg.
aku aggp semua tu ada hikmah sbb rezeki yg kita ada ni bukan kekal pun.
aku redha...=)

1mggu dah berlalu operasi adapt environment baru setelah bersara selama 4 bulan sbg seorg pelajar.=)
masa hantar asilah td tetibe sebak plak.
mcm seorang emak lah pulak. hoho..
ape2pun, aku syg sume kwn2 aku...
sblum syg kawan, aku kena pastikan aku syggggg fmly aku...kan?
tiba2 teringat masa ziarah kubur arwah mak dan ayah. rasa sebak.
rasa mcm nak nangis time tu pun ada.tau knp?
rasa mcm mak dan ayah panggil2 suruh jgn pergi =(

ahd ni ada program lain. mgkn ni last event yg aku join sbb after dis i wanna focus on my studies .
wish me luck guys! sibukkan lah diri sebelum benda yg merepek2 dtg kat kepala ni lg.
trying to be someone better.
inshaAllah.

i love u.
and always remember,
Allah always loves us because we are from HIS beautiful creation =)

No comments: