Sunday

biru biru biru . blue blue blue

assalammualaikum !

my fav color is blue.
tp aku selalu nye xlah suke pakai semua barang warna biru..
sebab warna lain pun aku suka sebenarnye..huhu...
nak share!
dah berjaya ******** ! hehe...
so mggu2 yg lalu bz sket.aku kena amek mood dulu if nak susun ape2 dalam bilik.haha
baru rasa semangat nak tido..
lepasni boleh lah masuk gear 3 terus...inshaallah...
alhamdulillah..
akak ku telah pun selamat di...huhu
walaupun ade mcm2 cerita yg buat aku sedih..
aku sentiasa doakan semua nya akan kembali biasa mcm org lain.
aku sentiasa doakan org2 yg aku syg supaya sentiasa hepi .
doakan aku jugak ye..hehe..


"i'm not afraid to try again, i'm just afraid if the same thing gonna happen again"
i want to rewrite..."i'm not afraid to try again,i'm just afraid if i can't forget u..."
nvm...it's only a lil bit script given by our Creator...Allah s.w.t. let Him to guide our way.Insha Allah.


hidup kena sentiasa refresh.supaya x....huhu...inshaallah !!! xsabauuuuu nak abes belaja....:P

so saje je lah kan nak share.
let the pics tell the stories..hehe..


tgh tggu budak amek lesen balik latihan..kahkah


ignore it.haha

ouh..ni dah giv up time ni..joging xseberapa kat luar track.bila masuk track dah pancit..haha..
but i prefer jog kat luar track..huhu...ambil angin,xpanas sgt n scene yg berbeza..hehe..kat track ni keje aku jalan n main2 je..kahkah...pica n nisa je jaguh..:P

biru tu yg penting. hehe..buku sepah2 jgn amek peduli..haha..

ok .  ni tempat aku akan berhempas pulas semni n sem depan.inshaAllah !

ehem. nite everybody. =)







1 comment:

Shukri Mohd Ali said...

ramai perempuan suka biru :)