Friday

passport =)

harini berjaya buat passport even b4 ni mcm2 halangan...
dapat buat passport kat jabatan imigresen yg sgt lah bagus perkhidmatannya..T_T


okie dokie...dah berjaya siapkan! dahlah jauh...siap kena pergi 2 kali..mmg baguslah kan..hehe
berat hati sebenarnya nak tinggalkan malaysia..cewaahhh...tp apakan daya...anggap je ade hikmah semuani...
babai semua..=")

hehe.....

tadi drive buat passport. then dia yg suruh datang harini tu cakap kena tggu lagi dan lagi..haih dan haih...
so aku n kawan aku tidur jap dlm kereta..xsenonoh kan..hoho...
xla...window shopping! haha...benda yg aku xberapa nk suka...online shopping lg best.hehe...
tp kalau bookshop mmg sejam lah paling kejap..so beli lah jugak aku 1 buku, dan pen.. 
buku apa? jeng2..ade lah..hehe...rasa2 semua orang ada kot kat umah..aku je baru nak beli...
nak baca dan hafal =)
inshaallah...

so then aku ditakdirkan dapat menggunakan kereta tu smp kul 10 mlm! sbb die ade hal kat luar n die izin kan nak guna n free je..Alhamdulillah..thx abg yg baik hati..
semoga rezeki mu melimpah ruah lg...
so, aku minta izin lah  nak pi klinik..
DOKTOR amat lah terkejut tgk tengkuk aku!
HAHAHA...
lalu doktor memberi ubat2 yg sepatutnya...
charlie oh charlie...
can u imagine that my tengkuk looks like mcm kena SIMBAH ASID!
huhuhuhu....skrg dah xgatal...proses nak baik pulih dah bermula kot..
Alhamdulillah..boleh start study sket2...
before ni smp KEDEMAMAN aku ni...
nak ziarah kawan pun tak jadiiiiiii!!!!


alhamdulillah kerana diberi lg nafas nak hidup...
jgn lupa BERSYUKUR dan jgn sombong nak ckp ALHAMDULILLAH ya =)

No comments: