Tuesday

yeay ! i found it! gayageum + guitar !



yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
puas bergoogle..beryou tube..
semata2 nak carik music ni..
xtau camne nak cari...
tulis mcm2 kat youtube..
tiba2 nampak word CARMEN fantasy yg ade pic heartstring ni..
eh...nk try la tgk...
sume tab aku buka..
at last, dpt !
xsangka bila tgk komen2, ramai bertungkus lumus gak cari.
sebenarnya mmg minat sgt kat music ni. hehe..
xtau lah ade lagu x..mcm xde.
jung yong hwa and park shin hye ni mmg couple ke..hehe..

plus, aku tgk drama ape ntah...
yg pasti pelakon tu guna ringtone music ni ! thats y aku mmg nak sgt download music ni..haha..dpt gak kat 4shared. hihihi..
ouh..cuti ni mmg aku habiskan betul2 kat drama korea, runningman,novel,lagu2 korea, artis malaysia,korea mahupun omputih...lagu english pun aku dah familiar lah sket2 cuti ni..siap hafal sket2  tu ! haha..
mmg lagha habis cuti ni dgn benda2 yg leh buat aku lupa sket mslh2 aku..haha...gi bercuti tu ofcoz...gi cameron..hihi...aku mmg suka travel...xpun gi pantai amek angin pun ok..hehhe...

No comments: