Saturday

KOMA ...its terrible..

assalamualaikum...
ok..skrg, aku rasa tak sihat sgt...yelah..after mengalami insiden tempoh hari...
aku trauma jugak lah bila lihat tempat itu...astaghfirullah....tp alhamdulillah diberi nafas lg utk hidup di muka bumi Allah ini...yup.title is koma...yup..ini koma yg taksedar diri itu, bukan tanda baca atau apa2 selain dari maksud taksedarkan diri dan terbaring...

walaupun hidup aku majoriti nya di huni oleh kawan2 punya life. tp, family still no.1
thats why agaknya aku selalu bermasalah dgn kawan. haish. dunt be too sensitive lah faeizen ok! just accept and no question at all. otherwise problem will appear. haish....maaf...

koma...aku sekarang mula sedar bahawa aku sensitif bab2 koma ni...baru tahu..lepas jadi drama mania...byk scene2 koma yg aku xleh tgk..makin tgk, makin migrain ! after mandi, solat,,,aku realize ini ada kaitan dgn arwah ayah aku...yeah...tau tak apa aku rasa..aku rasa BYK LG AKU NAK BUAT MASA DIA KOMA!! KNP AKU XSEMPAT..KNP ADA YG AKU TAK TERFIKIR NAK BUAT...MGKN KALAU AKU BUAT, ALLAH SELAMATKAN DIA.

sbb,,,org kata bila seseorang tu koma...dia sesat..dia perlukan cahaya utk keluar dr kegelapan...dengar mcm senang kan...mcm rasa nape xbuat..tak terfikir ke...ya..aku baca kan yassin semua...tp ada lg..ada lg..yg patut  aku lakukan sebagai anak nya...ya Allah..5 hari ayah aku koma...dengar macam, ala nnt sedar lah tu kan...jgn risau..but, ia mcm main tarik tali sebenarnya sama ada hidup atau mati! apa korang akan buat kalau benda tu terjadi kat ahli keluarga korang? aku mula2 tergamam..knp ayah tak bangunnnnn...knp...knp...apa akan jd pd masa depan aku nnt..dahlah aku xde sape2....ayah je lah yg amek berat ttg aku...dia je lah tempat aku mencurah kasih sayang........


koma.....lepasni....aku akan cuba elakkan dari menonton scene2 yg ada koma2...yg ada ceritakan detail ttg koma...aku nak elakkan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: