Saturday

NAK DELETE BLOG?

Assalamualaikum,
mula2 rasa mcm nak delete blogni..
tp aku xsampai hati..
mcm2 ada dlm ni..
aku just tukar url dgn harapan xde ramai yg tahu blog aku
aku dah tukar byk kali dah...hehe..
tp org still leh view lah kalau dpt cari url aku...
aku just taknak penulisan aku mengguris hati sesapa...
sedangkan aku tulis meluahkan apa aku rasa..
aku takde mak mcm org lain yg boleh utk aku call, nangis2,,,takde.
tp aku tahu batas2 nak tulis kat sini...
aku tau..aku tak mcm dulu lg dah...
aku akan jaga hati org lain.

blog ni tempat aku luahkan ape2 aku rasa,
tp kalau perhatikan lah kan, semni, mana ada aku gila2 kat fb ke kat blog ke.
aku cuba ubah, jadi, tlg aku ya?
kalau terasa ke, rasa ayat2 aku dlm ni mengguris hati sesiapa, cakap je kat aku. aku boleh delete.
aku tukar url bukan sebab ape2..aku juz xnak, org jd menyampah bila baca,. aku taknak org yg x memahami yg baca . aku xnak org ckp aku ni gila lah apelah...kalau rasa marah, jgn risau, dtg je bgtaw aku. jgn geram sorg2..mana tahu ada salah faham ke apeke kan. aku leh delete mana2 aku rasa leh ganggu ketenteraman korg...maaf. fuhhh...penat menulis..hehe

buat sesiapa yg aku pernah buat salah, aku mintak maaf dan aku nk bgtau, i love you. juz bantu aku ya? aku ada byk masalah skrg, jgn tambahkan keserabutan aku ya? aku just nak masing2 jujur, memahami dan plg penting setia di hadapan mahupun di belakang. so that, i will do the same for you =)  kalau ayat macam keling, maaflah. akupun manusia. bukan malaikat yg boleh berubah 100% dlm masa 1 hari . mohon doakan aku ya?

dan maafkan aku ya..mintak maaf salah silap...abg2,akak2,adikpun mintak maaf..adik syg korg sebenarnya...cuma, adik ada masalah adik sendiri...maafkan adik..jgn risau ttg adik. adik xnak susahkan korang...adik sentiasa doa yg baik2 je utk korang.adik faham semua tu.salah adik, maafkan adik ye?

haritu mimpi ayah...bgn2 je aku cpat2 sedekah kan ayat2 suci pd arwah ayah...ayah rehat ye kat sana..jaga emak..adik ada ni..adik sentiasa ada utk mak dan ayah...i love u =')

No comments: