Saturday

RUNNINGMAN EP60

Assalammualaikum.
setelah puas berfikir dan lama2 aku google je lah..
xsampai bebereapa minit je dah tau dah jawapan utk ending episod ni..
ngeh3..

aku punya lah semangat tgk episod61 semula nk cari ade ape2 jwpan ke knp Gary wat kaki mcm tu..
rupa2nya dia tiru film 'the usual suspect'..
kiranya suspect tu lah yg jht..hahah...
so, utk ep60 tu pemenangnya mmg GARY.
hahaha...

Gary dah tau dah kwn2 lain tau dia jd spy. tp dia buat2 xtahu...kesian gaks.hahha..maybe director buat mcmtu sbb nak bg gary chance kan...lgpun, kalau xbuat mcm tu, mmg kantoi jelah sbb Gary xpandai buat muka tipu. hahaha...

so, tipu dlm tipu dlm tipu...masing2 dah tertipu. interesting ! hahaha...
sepatutnya jong kook oppa kena ty blk knp Gary xsuspect diorg wat2 xtahu.haha..tp, diorg pun ada misi xle kantoi kan kan kan..hahhaa...unpredictable sbnrnya. nasib lah. hahaha..

ada sorg je guest pmpn xingt. tp dia SNSD kot. member YURI.dia dah tgk dah mcmana YURI dikenakan dan dia mmg mengikuti sume episod.. hahah..mmg RUNNINGMAN MANIA. sume rules dlm genggaman dia. so time tu, runningman kalah...hihi....

sbnrnya, lawak2 juga...apa yg best, kita dpt tahu mcm2 tempat, mcm2 makanan leh terliur tahu xkalau tgk time perut kosong...haha...mcm2 org, mcm2 lah bukan setakat kt korea, ada kt China,Thailand dan mmg best. mcm2 game kita tau. mcm2 info2 best kita tahu. artis2 barat pun diorg amek tau. diorg ni mengikuti abes. maybe tu dah cara hidup diorg kot kan. lagu2 sume diorg hafal. mmg menakjubkan. hahaha..kalau retis Msia mesti kurang nak hafal lagu2 yg diorg xbrp minat. tp diorg ni, lagu kartun zaman ape pun diorang hafal. mmg hidup penuh dgn hiburan kot. hihi..papepun thumbs up !

game2 yg diorg main tu, leh lah praktikkan time kem motivasi ke, time sukaneka ke...hihi....byk tuuu...take note ye lebih2 lg fasilitator takpun cikgu2 ..haha...mmg kreatif.

thumbs up ! tQ^^

No comments: