Wednesday

SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu 

Kalau dulu, aku suka lagu BERIBU SESALAN dan KISAH HATI..
wah..nampaknya..mmg laguni mencuri hati juri di AJL26
lagu awan nano je aku still XLEH NYANYI.  even suara aku mcm NAK PANGGIL HUJAN, tp leh 
lah nyanyi sket2...LIRIK LAGU AWAN NANO JUARA AJL26 MMG MANTAP! M.NASIR lah 
katekan..hehe..mmg xreti lah...2/3 kali try mesti salah2...mmg ptt leh menang..susah 
tuuu...vokal Hafiz pun mmg hebat.

But now, i really really really falling in love to this song by ANUAR ZAIN..JACLYN nyanyi xsedap..huhu...sgt2 indah lirik nya dan muziknya...this song dah menang AIM , mcm2 lg lah..terlambat sket je aku mencintai music ni..hehe...
adoi..lagu mania plak kan...
luv everybody so that, u'll forget the other fault and perhaps they do forget and forgive my fault too...but, aku rasa impossible..akur asa macam makin teruk je aku ni...my bad! knp lah Allah xamek je nyawa aku harituuuuu !!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  rinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


No comments: