Thursday

subhanallah merdunya suara dia !

assalamualaikum.
aku nak share videos org brunei ni..
tak sangka lah org brunei ni mmg suara mantap2..
si comel loteh video pertama kedua dan last tu adalah org  yg sama..
comel kan.
suara dia ya Allah leh kalah siti nurhaliza...haha
kagum sgt sbb aku pun suara mcm hapeje...tp alhamdulillah lah suara aku ni dah dianugerah kan. tp sory kdg2 suara aku kuat kan kan kan..haha..n tajam. maaf. pitching lari...xsengaja...sian korg mesti rasa terganggu...
jgn risau,akan diimprove.inshaAllah. huhu..bianae -__-"

back to this cute child..ada 2 org..korg dgr je lah..
mmg mantapppppppp.....terbaekkkk....
tp kan kan kan...ramai org  yg komen video ni aku tgk xnak diorg jd penyanyi.
termasuk aku..huhu..bukan ape...suara pmpn kn ehem..lebih elok asah bakat diorg mengaji ke ape ke..masuk musabaqah n diorg leh ajar kat org lain...inshaAllah byk sgt3 rahmat nye.
Alquran kan akan beri kita syafaat di akhirat kelak...
aku doakan adik2 ni  nyanyi tu setakat hobi je lah ea...
syg dik ...nnt suara kecik dah pecah...
aku ni join pidato dr umur 9 tahun ckp sana ckp sini, smp suara dah besar dah..
bila nak kecik xleh ..jd nyaring plak...sadissss.....................
tp xpela...setiap yg berlaku pasti ada hikmah kan.
comel nye korg ...suara sedap sgt..umur mcm diorg ni susah kot nak lontar suara mcm tu...
ok. enjoy the video! 

mintak maaf salah silap...tQ ^_^









No comments: