Wednesday

VANILLA COKLAT

assalamualaikum.

as you know, untuk melupakan segala mcm yg xnak bersarang kat otak ni, aku dah jd penonton tv3 yg tegar jugak. selain dr list2 yg aku state kat entri2 before ni..so, nak cite pasal cite vanilla coklat.

EPISOD 8 sgt awesome..dan sgt berbulu telinga dengar..hahaha..naseb baik xde org dgr akugeli geleman semua...hahahhaha...in realiti, mmg lah ade keadaan mcm tu. tp bukan berpanjangan. sebab ade je badai melanda.

lakonan IZARA AISYAH dan psgn-yang-tak-tahu-nama  mmg spontan abes dan dpt mendekati jiwa penonton..cewaaahhh...ORANG DEWASA dah kawen mesti geli tgk cite ni..hahahhaa...lakonan BERSAHAJA. no picture provided sbb mls nak google..hehe...

sweet dan kelakar jugak cerita ni..haha...ditambah lg dengan kehadiran makcik AMIR ASYRAF...haha..mmg   layan abes lah kan cite ni...tp seminggu sekali je ..lama nak tggu seminggu tu...izara agak chubby dlm citeni...tp still cute kan..hehe...

dah..mls ngarut psl vanilla ni...adoiyaiiii...asyik drama mania, muvi mania, cuba textbook mania mcm kwn2 aku kan bgs !

gudnite .tQ ^_^

No comments: